Vloerhoes Mercedes MP4-MP5 incl. stoelhoekjes

Onze vloerhoes wordt standaard geleverd inclusief stoelhoekjes (zonder LED) en zonder logo. LED-verlichting en doorgestikt logo zijn beiden een optie.

Op de foto staat een vloerhoes van kunstleer met een geborduurd logo. Deze is enkel bedoeld als voorbeeld. Hoe uw vloerhoes er uit komt te zien is afhankelijk van de door u ingevulde specificaties.

€ 580,80 € 480,00
Artikelnummer
330.MTH.MP4.MP5.BR
  • Kwaliteit
  • Oog voor detail
  • Ruime keuze

Voor de vlakke vloer van de Mercedes MP4-MP5 maken we een mooi passende vloerhoes, waarmee de hele vloer bekleed wordt. De vloerhoes wordt geleverd met bijpassende stoelhoekjes, die perfect aansluiten op de vloerhoes, voor het mooiste resultaat.

De vloerhoes kan gemonteerd worden onder de dorpel en bij het dashboard en bij de stoel netjes weggewerkt worden voor een strak resultaat.

De vloerhoes is gemaakt van hoogwaardig kunstleer of deense pluche met schuim, mooi passend gestikt met bijpassend garen.

Om de vloerhoes een extra luxe uitstraling te geven en nog meer persoonlijk te maken kun je kiezen voor een doorgestikt logo (optie). Ook deze zal in hetzelfde kleur garen zijn gestikt.

De stoelhoekjes zijn standaard uitgevoerd in dezelfde kleur als de vloerhoes. Voor het eventuele Noah's logo in de stoelhoekjes kiezen we een mooi passende kleur. 

Je kunt de stoelhoekjes ook laten voorzien van LED-verlichting.

Via de webshop is er keuze uit een beperkt maar nog steeds uitgebreid aantal kleuren en logo's.
Wil je iets anders, schroom dan niet om contact met ons op te nemen!

Dit product wordt speciaal voor u op maat gemaakt en is daarom uitgesloten van retourrecht!

Let op! Als je verlaagde stoelbokken hebt, neem dan eerst contact met ons op.