Veel gestelde vragen

Wat is de levertijd van mijn producten?

Producten die op voorraad zijn, worden binnen 2 werkdagen verzonden. Veel van onze producten worden speciaal voor u gemaakt en zijn daarom niet direct voorradig. Zodra we de bestelling van u hebben ontvangen (en deze is betaald) gaan we er mee aan de slag en duurt het ongeveer 3 weken tot het klaar is.

Kan ik mijn bestelling ook ophalen?

Ja natuurlijk, je kunt je bestelling ook op komen halen in onze shop: Bijsterhuizen 1120C in Nijmegen. Je krijgt bericht wanneer je bestelling gereed is.

Kan ik mijn bestelde artikelen retour sturen?

Onderhoudsproducten, standaard gordijnen en diverse voorraadartikelen kunnen geruild of geretourneerd worden. Maar veel van onze producten worden speciaal voor u gemaakt en kunnen om die reden niet geretourneerd worden. Voor producten waarvoor dit geldt staat dit vermeld bij de productomschrijving.

Twijfel je over de kleur, vraag dan om verzending van een staaltje van de stof of kunstleer dat je in gedachten hebt. Op die manier kun je vooraf een goede keuze maken en voorkom je teleurstelling.

En uiteraard ben je van harte welkom in onze shop om uit het uitgebreide aanbod van kleuren stof en kunstleer te kiezen.

Welke maat gordijnen heb ik nodig?

We adviseren verschillende lengtes gordijnen voor verschillende merken en types trucks. De standaardmaten zijn 85cm en 95cm. Voor de MAN XXL zijn er extra lange gordijnen (110cm) beschikbaar. Om er zeker van te zijn dat je de juiste maat gordijnen hebt voor je truck verkopen we de gordijnen per merk in onze shop. De lengte staat aangegeven bij de naam. Zo hebben we het voor je makkelijker gemaakt om de juiste maat te hebben voor je truck.

Wat is de maat van de raamband?

Onze raambanden hebben een standaardlengte van 227cm. Deze maat is lang genoeg voor alle trucks. Als de raamband te lang is kun je het overtollige gedeelte van de raamband achter de A-stijlen wegwerken.

We leveren de raambanden in twee modellen, met 9 grote bogen of 11 kleine bogen. Daarbij kun je ook kiezen voor lange en korte franje.

Een raamband met grote bogen is, afhankelijk van de lengte van de franje, tussen de 20 en 23 cm hoog.

Een raamband met kleine bogen is, afhankelijk van de lengte van de franje, tussen de 16 en 19 cm hoog.

Kan ik mijn gordijnen wassen?

De zijgordijnen en tussengordijnen die alleen met bolerostof gemaakt zijn, zijn te wassen in de machine met een fijnwasprogramma op 30°C. Gordijnen die geheel of deels uit Deense pluche bestaan en alle raambanden kunnen enkel met een korte handwas gereinigd worden. Laat de raamband niet lang in het water staan, om verkleuring van de franje te voorkomen.

Stop onze gordijnen en raambanden nooit in de droogtrommel.

Hoe hang ik mijn gordijnen op?

Onze zijgordijnen zijn uitgevoerd met en plooiband. Om een mooie plooi te creëren kun je de haakjes het beste plaatsen om de 11 vakjes van de plooiband. De haakjes en runners zijn apart verkrijgbaar bij je gordijnen.

De raamband wordt op je voorruit bevestigd met klittenband. De strook klittenband voor de ruit wordt meegeleverd met de raamband.