Over ons

De geschiedenis

In juni 2012 is Noah’s Cabinterior opgericht door Twan Peters.

Twan had, werkend als vrachtwagenchauffeur vanaf 1991, al hobby in het verfraaien van zijn eigen vrachtwagen en had daarom in 2003 reeds de gehele cabine van zijn toenmalige vrachtwagen bekleed. Toen hij in 2010 een nieuwe vrachtwagen kreeg moest deze vrachtwagen er ook weer tip top uit zien en zo is het idee geboren om van zijn hobby zijn werk te maken: het customizen van vrachtwageninterieurs.

Het bedrijf werd opgestart vanuit de garage en vernoemd naar het overleden zoontje van Twan en zijn vrouw Erica: Noah. Het groeide snel uit tot het truckstofferingsbedrijf gevestigd op het centraal gelegen industrieterrein Bijsterhuizen in Nijmegen, waar we nu dagelijks met een enthousiast team vrachtwagenbekleders aan het werk zijn. 

Inmmiddels weten chauffeurs vanuit heel Europa de weg naar onze shop te vinden, voor het kopen van truckaccessoires of het bestellen van hun gepersonaliseerde interieurdelen. En sinds 2021 kun je onze producten ook bestellen via de webshop. 

Waar staan we voor?

Met kwaliteit, vakmanschap en ruime keuze onderscheiden wij ons van andere truckstoffeerders. Daarom hebben wij ons omringt met vakmensen die hier hetzelfde over denken als wij. Is iets niet naar wens. Wij lossen het op. Het moet goed zijn!

We hebben oog voor detail en maken van ieder interieur iets unieks. We zijn klantgericht: Uw individuele wensen staan bij ons centraal! De keuze is reuze, alles is mogelijk, we maken het persoonlijk!