Bezoek onze webshop voor de originele Deense pluche!

www.noahspluche.com

Wij zijn leverancier van de originele Deens pluche voor truckinterieurs. Via onze webshop van Noah's Pluche kun je de fel begeerde pluche bekleding met hoge pool bestellen om de cabine van hun vrachtwagen te customizen. 

Vanzelfsprekend leveren we de alom bekende en al tientallen jaren populaire oldskool kleuren rood en blauw en sinds enige tijd ook exclusief geel en groen pluche. Dankzij het hoge ‘hate it or love it’ gehalte van pluche-producten leveren wij nu ook exclusief de kleuren grijs, paars en bruin. 

Het pluche is van kwalitatief hoogwaardige touringcar-kwaliteit en ISO 12947 12947 gecertificeerd. Dit betekent dat het pluche aan de strengste eisen met betrekking tot slijtage, wasvoorschriften en kleurechtheid voldoet. 

Wil jij je onderscheiden van de rest? Het maakt niet uit of je in een youngtimer, nieuwe of show-truck rijdt. Vrachtwagenchauffeurs en chauffeuses die hun truck eens een keer volledig anders in willen richten, vinden bij Noah’s Cabinterior met het gedurfde Deens pluche echt iets exclusiefs.

Deensrood  Deensblauw  Deensgrijs  Deensbruin  Deensgroen  Deensgeel  Deenspaars