Klantenservice

Prijzen

Alle prijzen in de webshop zijn exclusief BTW.

Ruilen/retourneren

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst van je bestelling zonder opgave van reden te annuleren, dit heet het ontbindingsrecht. Je krijgt dan het volledige bedrag retour binnen 14 dagen na ontbinding. 

Veel van onze producten worden speciaal voor jou als klant op maat gemaakt. Op maat gemaakte producten zijn uitgezonderd van het ontbindingsrecht. Dat staat vermeld in de productomschrijving.

Wil je de niet op maat gemaakt producten retourneren?

Heb je je vergist met bestellen? Wil je iets anders bestellen? Of heb je spijt van de aankoop? Dan zijn de kosten voor de retourzending voor jouw rekening. 
Hebben wij niet het juiste product geleverd? Of is er iets niet in orde met de bestelling? Dan zijn de kosten van de retourzending voor onze rekening. Neem daarvoor eerst contact op met onze klantenservice info@truckinterieur.nl 024-8200706.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour zijn voor eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@truckinterieur.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Indien u een ander product wil bestellen willen we u vragen een nieuwe order te plaatsen.

Levertijd & verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Producten die wij vanuit voorraad leveren proberen wij binnen 2 werkdagen te verzenden. Veel van onze producten worden echter speciaal voor u geproduceerd.

De levertijd van op maat gemaakte producten is 3 weken. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten zijn afhankelijk van de hoeveelheid producten en de bestemming.  Verzending gaat via onze verzendpartner. U ontvang van onze verzendpartner een bericht wanneer uw pakket is verzonden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Het is ook mogelijk om uw bestelling op te halen.

Contact

Wij doen ons uiterste best voor u als klant. Daar hoort bij dat u ons eenvoudig kunt contacteren. Mocht u vragen hebben over het een of ander dan kunt u ons bereiken middels de volgende gegevens:

Noah’s Cabinterior
Tel: 024-8200706
Mail: info@truckinterieur.nl

Ons vestigingsadres:
Bijsterhuizen 1120 C

6546 AS  NIJMEGEN
KVK: 63678578
BTW: NL855349402B01

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We willen u vragen om uw eventuele klachten te melden bij ons, door een mail te sturen naar: info@truckinterieur.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan kunt u uw geschil melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Betaalmethodes

U kunt uw bestelling op verschillende manier betalen. Momenteel bieden we de volgende betaalmethodes aan:

  • Ideal
  • Creditcard: Visa/Mastercard/Maestro
  • Paypal
  • Sofort  
  • Bancontact
  • Bankoverschrijving u ontvangt na bestelbevestiging binnen 24 uur een factuur die u zelf per bank kunt (laten) betalen. Na betaling wordt de order behandeling genomen.